organisatie loes

Ladies at Work is een netwerkorganisatie voor zakenvrouwen / vrouwelijke ondernemers met zeer uiteenlopende vakgebieden.

DE ORGANISATIE

Loes Cuppen     ABC Venlo

accountant en belastingadviseur

naar website


Loes is een alerte adviseur, die meekijkt, meedenkt en de belangen van haar klanten voorop stelt. Haar doel is om de kleine ondernemers en particulieren bij te staan met financieel advies, het verzorgen van de administratie, het opstellen van accountantsrapporten en fiscale adviezen.


ABC biedt een vast aanspreekpunt en u wordt bijgestaan in het drijven van uw onderneming. Er wordt op een open en eerlijke manier gecommuniceerd, u kunt er met al uw vragen terecht en u wordt op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in wet- en regelgeving die op uw onderneming van toepassing zijn.


U bepaalt zelf in hoeverre er behoefte is aan begeleiding vanuit ABC Venlo. Voor de administratie en aangifte omzet-belasting geldt dat dit kan variëren tot het volledig uit handen geven van de administratie tot enkel controle vanuit ABC Venlo op de door de ondernemer ingevoerde administratie.


Wilt u weten wat ABC Venlo voor u kan betekenen, dan komt Loes Cuppen graag bij u langs om vrijblijvend kennis  te maken. Een afspraak kost u niets, maar levert u altijd iets op.


Loes is bij Ladies at Work omdat onderneemsters elkaar inspireren om hun talenten te gebruiken. Ladies at Work biedt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, met elkaar van gedachten te wisselen en op een informele manier het netwerk uit te breiden en daar voordeel mee doen in de dagelijkse praktijk.
Ans Driessen     Dietheek Venlo

dieetadvies en voedingsvoorlichting

Monique van Ewijk  van Ewijk Elektro

elektro technisch installatiebedrijf

Milly Cuijpers     Nummer Elf Design

veelzijdige grafische studio


Ladies at Work 2016  ©   all rights reserved            privacyverklaring              webdesign   Milly Cuijpers   Studio | Nummer Elf Venlo