organisatie milly

Ladies at Work is een netwerkorganisatie voor zakenvrouwen / vrouwelijke ondernemers met zeer uiteenlopende vakgebieden.

DE ORGANISATIE

Milly Cuijpers     Nummer Elf Design

veelzijdige grafische studio

naar website


Voor Milly Cuijpers, grafisch en illustratief vormgever, is elke opdracht een nieuwe uitdaging om elke klant meer dan tevreden te stellen.


Nummer Elf Design is een kleine maar veelzijdige, allround studio voor o.a. illustratie, grafische vormgeving, webdesign, reklame, belettering en drukwerk.


Op verrassende wijze en in een eigen, herkenbare stijl, worden alle mogelijke wensen en ideeën van opdrachtgevers gevisualiseerd en uitgevoerd. Kwaliteit en orginaliteit staan daarbij altijd voorop..


Met inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden, wordt een totaalpakket aan diensten en producten geboden, waarbij functionaliteit, uiterlijke schoonheid en uitstraling hand in hand gaan.

Hoewel zakelijkheid en structuur niet passen bij ‘n creatieveling, werkt Milly zeer conscentieus en ze rust niet voordat zij 100 % tevreden is!


Milly heeft een open oog en oor voor elk van haar klanten. Met een haast eindeloos geduld en toewijding werkt ze samen met de klant naar een zeer bevredigend resultaat met net dat beetje extra…


Milly is trots op Ladies at Work.

Het doel is netwerken en verbinding creëren met andere onderneemsters.

Elkaar informeren,  inspireren,  motiveren en  ervaringen, kennis en successen uit te wisselen.  dat is waardevol.


Loes Cuppen     ABC Venlo

accountant en belastingadviseur

Ans Driessen     Dietheek Venlo

dieetadvies en voedingsvoorlichting

Monique van Ewijk  van Ewijk Elektro

elektro technisch installatiebedrijf

Ladies at Work 2016  ©   all rights reserved            privacyverklaring              webdesign   Milly Cuijpers   Studio | Nummer Elf Venlo