organisatie monique

Ladies at Work is een netwerkorganisatie voor zakenvrouwen / vrouwelijke ondernemers met zeer uiteenlopende vakgebieden.

DE ORGANISATIE

Monique van Ewijk van Ewijk Elektro

elektro technisch installatiebedrijf

naar website

 

Van Ewijk Elektro is een landelijk erkend elektro technisch installatiebedrijf en is u graag van dienst met persoonlijk technisch advies op het gebied van elektrische installaties.

 

Het is Monique’s doel de dienstverlening af te stemmen op wensen van haar klanten en deze diensten op een verantwoorde manier uit te voeren. Vakmanschap, kwaliteit en een duurzame relatie met zowel de partikuliere als zakelijke klanten en optimale service met aandacht voor veiligheid staan hoog in het vaandel.

 

Met een team van enthousiaste en vakbekwame mensen wordt kwalitatief uitstekend werk geleverd op alle gebieden van elektrische installaties voor de partikuliere en zakelijke markt. Er wordt voortdurend gewerkt aan nieuwe technologische ontwikkelingen.

 

Van Ewijk Elektro is aangesloten bij UNETO-VNI, de ondernemers-organisatie voor de installatie-branche en de technische detail-handel. UNETO-VNI staat voor integer, betrouwbaar en vakmanschap.

 

Ladies at Work betekent voor Monique contact en netwerken met andere zakenvrouwen die op hun manier en met hun eigen specialiteit een onderneming voeren.

 

 

 

Ans Driessen Dietheek Venlo

dieetadvies en voedingsvoorlichting

Loes Cuppen ABC Venlo

accountant en belastingadviseur

Milly Cuijpers Nummer Elf Design

veelzijdige grafische studio

 

Ladies at Work 2016 © all rights reserved privacyverklaring webdesign Milly Cuijpers Studio | Nummer Elf Venlo